Få et uforpligtende SAP Karrierecheck, hvis du vil vide mere om din markedsværdi pt.

Er du SAP Specialist eller leder og har du brug for sparring eller input til karriereovervejelser uanset om du er ny eller erfaren inden for SAP?

Hvilket valg vil være det bedste for dig lige nu? Skal du forblive ekstern eller er det nu jeg skal skifte og blive intern, eller omvendt?
Hvor er de spændende SAP projekter og hvor kan du bibeholde dit høje faglige niveau?

Vil du rejse eller pendle i jobbet, eller var du gerne det foruden? Kan man få et eksternt SAP job, hvor man ikke skal rejse så meget? JA, det kan man!

Hvordan er lønniveauet i dag, tjener man stadig mere som ekstern konsulent eller er de interne stillinger godt med?

PROSAPIA har gennem årene udviklet et koncept, som vi kalder et SAP Karrierecheck. Vi har siden 2005 holdt ca. 3000 Karrierechecks og mange ringer blot til os for at checke ind med hvad vi kunne have, HVIS de skulle skifte. NB! En del specialistjobs bliver aldrig slået op og ender alligevel med at blive besat gennem headhuntere!

Hvis du er en af dem der er usikker på hvilken vej SAP karrieren skal gå, så ring til Jesper Olsen på 53 87 16 17. Jeg har arbejdet med headhunting af SAP Specialister og ledere siden 2005 og har arbejdet for PROSAPIA i 11 år, hvor jeg har været med til at løse mere end 250 SAP rekrutteringer.