Januar Job-blues i en krisetid?

Det sker for rigtigt mange og især 2 gange om året og derudover ved længere jobmæssige pauser: En job-“blues”, hvor mange tænker: “Skal jeg virkelig tilbage til dét her?”. Selv i svære tider som disse, kan man af og til få tanker om job- eller karriereskift.

Det er selvfølgelig ikke unaturligt at man en gang imellem tager sit job eller sågar sin karriere op til overvejelser. Men ofte kræves det fravær fra en daglig rutine og trummerum før man virkelig får tid og mulighed for at vurdere, om man er på rette vej.

Ud over i januar, så er det ofte også i august-september, hvor det nok er endnu mere udtalt end jul/nytår. Det er som om, at tågen nogen gange letter efter en længere pause og man får et bedre udsyn efter en længere pause.

Det er ikke sikkert, at netop du, kære læser, er ramt af job-blues efter en længere pause hen over jul og nytår. Men hvis du har lyst til at vende dine SAP-job og -karrieremuligheder
med nogen, der måske kan hjælpe dig videre nu (eller senere), så tøv ikke med at kontakte enten Jesper Olsen (53 87 16 17) eller mig Claus Grotrian (40 60 48 42) for en uformel snak.

Det kunne jo også bare handle om, hvordan vi hver især oplever SAP-jobmarkedet.

Godt nytår!

Claus Grotrian