Engagér ukrainsk arbejdskraft (remote) og støt samtidig Ukraine!

Dette opslag handler ikke om humanitær hjælp (hvad der i øvrigt er stor brug for) til Ukraine, men i februar rakte det Ukrainske firma Remote Helpers (https://www.rh-s.com) ud til mig og spurgte om jeg ikke kunne bruge arbejdskraft til f.eks. Social Media, IT-opgaver, dataarbejde, osv. Altså ikke noget med SAP-kompetencer….

Efter en kort dialog besluttede jeg at hyre 2 halvtidsmedarbejdere, der nu i hvert fald 2 måneder arbejder for PROSAPIA med at udvikle indhold til sociale medier. Der er tale om erfarne SoMe-medarbejdere, som arbejder efter vores anvisninger og hvor vi har møder 3 gange (mit eget valg) hver uge for at følge op. Jeg har nu 2 super professionelle og engagerede medarbejdere, som kan give et bidrag både på kort og på lang sigt.

Remote Helpers prøver at give et job til så mange Ukrainere som muligt, nu hvor mange har mistet deres job. Se denne video:
https://lnkd.in/dBz3J3MK. PROSAPIA har ingen økonomisk andel i aftaler med RemoteHelpers og vi er heller ikke agenter eller repræsentanter for dem.

Hvis du vil høre mere om mine erfaringer (her efter ca. 3 uger) om hvordan det virker, så er du velkommen til at kontakte Claus Grotrian på 40 60 48 42.

#remotehelpers #standwithukraine #findemployees #prosapia #remoteworkers